Jogurt naturalny typ grecki EKO

Wartość odżywcza w 100 gramach produktu:
490KJ/118kcal
Tłuszcze
(w tym nasycone kwasy tłuszczowe):
9,5g (5,7g)
Węglowodany (w tym cukry):
4,7g (4,7g)
-
Białko:
3,5g
-
Sól:
0,1g
Charakteryzuje się gęstą, kremową konsystencją, zawiera 9,5 % tłuszczu. Dzięki dodanym bakteriom ma niepowtarzalny smak i aromat. Jest doskonałą bazą i zagęstnikiem do sosów i dipów. Ma szerokie zastosowanie do sałatek, deserów i dań z mięsa. Świetnie smakuje z owocami a także z warzywami np. jako greckie tzatziki. Ze względu na kremowy, treściwy smak może być samodzielną przekąską. Zawiera witaminy A i B, kwas foliowy, potas, magnez, cynk i jod, nie zawiera innych cukrów oprócz laktozy pochodzącej z mleka.
Składniki:
mleko* pasteryzowane, śmietanka* (z mleka), mleko* w proszku, kultury bakterii jogurtowych.
* - z rolnictwa ekologicznego.
Kod EAN:
5907667874546
Aktualności
-
„Jakość Tradycja”
-
Miło nam poinformować, że formalnie staliśmy się już członkiem PIŻE.
-
Zapraszamy do zapoznania się z naszą nową ofertą !
-
Dlaczego warto kupować nasze produkty?
-
Zmieniliśmy naszą stronę www. Mamy nadzieję, że nowa szata graficzna przypadnie Państwu do gustu, a odnalezienie informacji o naszych produktach stanie się jeszcze prostsze.