Jogurt Naturalny EKO

 
 
Wartość odżywcza w 100 gramach produktu:

258 kJ/62 kcal

Tłuszcze
(w tym nasycone kwasy tłuszczowe):

3,8g (2,3g)

Węglowodany (w tym cukry):

3,7g (3,7g)

  • Białko:

    3,2g

  • Sól:

    0,1g

EKO Jogurt Naturalny powstaje dzięki odpowiednio dobranym szczepom bakterii jogurtowych. To właśnie dzięki dobroczynnym bakteriom jogurt jest niezwykle pyszny i zdrowy. Jest cennym źródłem składników pokarmowych o wysokiej wartości odżywczej i biologicznej.

Teraz 200 gram EKO jogurtu!

 

Składniki:

mleko* pasteryzowane, kultury bakterii jogurtowych.

* - z rolnictwa ekologicznego.

Kod EAN:

5907667874096


Zobacz inne produkty

Aktualności

EkoŁukta 2015 © All rights reserved.
Realizacja: DamianGuzek.com
FacebookTab