SER EDAMSKI - PLASTRY EKO 150G

 
 
Wartość odżywcza w 100 gramach produktu:

1389KJ/334kcl

Tłuszcze
(w tym nasycone kwasy tłuszczowe):

26g (15,6g)

Węglowodany (w tym cukry):

0,1g (0,1g)

  • Białko:

    25g

  • Sól:

    2g

Ser Edamski zawiera 26% tuszczu. Dojrzewanie trwa 4 tygodnie. Odpowiednie szczepy bakterii powodują wyjątkowy smak sera, a wyselekcjonowany surowiec i tradycyjna metoda produkcji gwarantują wysoką wartość odżywczą, bogactwo składników mineralnych i witamin.

Składniki:

mleko* pasteryzowane, sól, podpuszczka naturalna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, substancja stabilizująca: chlorek wapnia
*- z rolnictwa ekologicznego

Kod EAN:

5907667874621


Zobacz inne produkty

Aktualności

EkoŁukta 2015 © All rights reserved.
Realizacja: DamianGuzek.com
FacebookTab