SER ŚMIETANKOWY EKO

Wartość odżywcza w 100 gramach produktu:
1413KJ/341kcal
Tłuszcze
(w tym nasycone kwasy tłuszczowe):
29g (17,4g)
Węglowodany (w tym cukry):
0,2g (0,2g)
-
Białko:
19,8g
-
Sól:
1,5g
Ser śmietankowy zawiera 29% tłuszczu. Dojrzewanie trwa 3 tygodnie. Odpowiednie szczepy bakterii powodują wyjątkowy smak sera, a wyselekcjonowany surowiec i tradycyjna metoda produkcji gwarantują wysoką wartość odżywczą, bogactwo składników mineralnych i witamin.
Składniki:
mleko* pasteryzowane, sól, podpuszczka naturalna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, substancja stabilizująca: chlorek wapnia
*- z rolnictwa ekologicznego
Kod EAN:
PRODUKT WAGOWY
Aktualności
-
„Jakość Tradycja”
-
Miło nam poinformować, że formalnie staliśmy się już członkiem PIŻE.
-
Zapraszamy do zapoznania się z naszą nową ofertą !
-
Dlaczego warto kupować nasze produkty?
-
Zmieniliśmy naszą stronę www. Mamy nadzieję, że nowa szata graficzna przypadnie Państwu do gustu, a odnalezienie informacji o naszych produktach stanie się jeszcze prostsze.