SER ŚMIETANKOWY EKO

 
ser śmietankowy  
Wartość odżywcza w 100 gramach produktu:

1413KJ/341kcal

Tłuszcze
(w tym nasycone kwasy tłuszczowe):

29g (17,4g)

Węglowodany (w tym cukry):

0,2g (0,2g)

  • Białko:

    19,8g

  • Sól:

    1,5g

Ser śmietankowy zawiera 29% tłuszczu. Dojrzewanie trwa 3 tygodnie. Odpowiednie szczepy bakterii powodują wyjątkowy smak sera, a wyselekcjonowany surowiec i tradycyjna metoda produkcji gwarantują wysoką wartość odżywczą, bogactwo składników mineralnych i witamin.

Składniki:

mleko* pasteryzowane, sól, podpuszczka naturalna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, substancja stabilizująca: chlorek wapnia
*- z rolnictwa ekologicznego

Kod EAN:

PRODUKT WAGOWY


Zobacz inne produkty

Aktualności

EkoŁukta 2015 © All rights reserved.
Realizacja: DamianGuzek.com
FacebookTab