Ser Gouda EKO
Ser Gouda Eko dojrzewa 3 miesiące! Odpowiednie szczepy bakterii powodują wyjątkowy smak sera, a wyselekcjonowany surowiec i tradycyjna metoda produkcji gwarantują wysoką wartość odżywczą, bogactwo składników mineralnych i witamin.
Składniki: mleko* pasteryzowane, sól, podpuszczka naturalna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator-chlorek wapnia
*- z rolnictwa ekologicznego
Wartość odżywcza w 100g produktu: | |
Wartość energetyczna | 1389 kJ/334 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15,6 g |
Węglowodany | 0,1 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 25 g |
Sól | 2,0 g |
Ser Gouda Eko dojrzewa 3 miesiące! Odpowiednie szczepy bakterii powodują wyjątkowy smak sera, a wyselekcjonowany surowiec i tradycyjna metoda produkcji gwarantują wysoką wartość odżywczą, bogactwo składników mineralnych i witamin.
Składniki: mleko* pasteryzowane, sól, podpuszczka naturalna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, stabilizator-chlorek wapnia
*- z rolnictwa ekologicznego
Wartość odżywcza w 100g produktu: | |
Wartość energetyczna | 1389 kJ/334 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15,6 g |
Węglowodany | 0,1 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 25 g |
Sól | 2,0 g |