Twaróg tłusty zawiera 9,5% tłuszczu. Najwyższej jakości surowiec, niższa kwasowość zarówno użytego surowca jak i produktu końcowego oraz ręczna produkcja powodują, że produkt ma niepowtarzalny smak, zapach i konsystencję tradycyjnego, wiejskiego twarogu.Składniki: mleko* pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej. *- z rolnictwa ekologicznego Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna 714 kJ/171 kcal […]
Twarogi
Twaróg półtłusty zawiera 4,5% tłuszczu. Najwyższej jakości surowiec, niższa kwasowość zarówno użytego surowca jak i produktu końcowego oraz ręczna produkcja powodują, że produkt ma niepowtarzalny smak, zapach i konsystencję tradycyjnego, wiejskiego twarogu.Składniki: mleko* pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej. *- z rolnictwa ekologicznego Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna 544 kJ/129 kcal […]
Twaróg chudy produkowany jest z mleka odtłuszczonego i jest pozbawiony tłuszczu. Najwyższej jakości surowiec, niższa kwasowość zarówno użytego surowca jak i produktu końcowego oraz ręczna produkcja powodują, że produkt ma niepowtarzalny smak, zapach i konsystencję tradycyjnego, wiejskiego twarogu. Składniki: mleko* odtłuszczone pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.*- z rolnictwa ekologicznego Wartość odżywcza w 100g produktu: […]
Eko twaróg formowany charakteryzuje się lekką, delikatną konsystencją, bardzo smarowną. Cechuje go łagodny, aromatyczny, lekko kwaśny, orzeźwiający smak i zapach. Ze względu na te cechy może być bezpośrednio wykorzystany do wielu potraw. Po dodaniu warzyw lub owoców stanowi doskonałe śniadanie lub przekąskę, może być zastosowany jako wsad do naleśników lub bez dodatkowego rozdrabniania można przyrządzić […]
Eko twaróg formowany charakteryzuje się lekką, delikatną konsystencją, bardzo smarowną. Cechuje go łagodny, aromatyczny, lekko kwaśny, orzeźwiający smak i zapach. Ze względu na te cechy może być bezpośrednio wykorzystany do wielu potraw. Po dodaniu warzyw lub owoców stanowi doskonałe śniadanie lub przekąskę, może być zastosowany jako wsad do naleśników lub bez dodatkowego rozdrabniania można przyrządzić […]
Eko twaróg formowany charakteryzuje się lekką, delikatną konsystencją, bardzo smarowną. Cechuje go łagodny, aromatyczny, lekko kwaśny, orzeźwiający smak i zapach. Ze względu na te cechy może być bezpośrednio wykorzystany do wielu potraw. Po dodaniu warzyw lub owoców stanowi doskonałe śniadanie lub przekąskę, może być zastosowany jako wsad do naleśników lub bez dodatkowego rozdrabniania można przyrządzić […]